NLB Novčić

Obilježite Svjetski dan štednje uz NLB Banku Sarajevo

31.10.2023 00:00:00
NLB Banka Sarajevo Svjetski dan štednje

NLB Banka Sarajevo će organizovati predstave "Mačak u čizmama" i "Ježeva kućica" kojima se nadaju mladima prenijeti važne poruke o štednji

Međunarodni dan štednje obilježava se 31. oktobra, a naredne godine će navršiti 100 godina postojanja, od 1924. godine kada su ga u Milanu uspostavili predstavnici svjetskih štednih ustanova.

I ove godine NLB Banka Sarajevo će tim povodom, u suradnji s Narodnim pozorištem u Tuzli, Pozorištem mladih u Sarajevu i Lutkarskim kazalištem Mostar organizovati predstave "Mačak u čizmama" i "Ježeva kućica" kojima se nadaju mladima prenijeti važne poruke o štednji.

Pozivamo vas da predstave pogledate online na www.nlb-fbih.ba u periodu od 31. oktobra do 3. novembra 2023. godine.

"Radujemo se druženju sa našim najmlađima kojima ćemo prirediti zabavne i poučne predstave. U isto vrijeme želimo istaći i važnost kulture i podrške radu pozorišta širom Bosne i Hercegovine. Stoga pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u online gledanju predstava i uživaju", poručili su iz NLB Banke d.d., Sarajevo.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting