Dodatne pogodnosti

NLB Banka Sarajevo i ove godine na Bjelašnici pod sloganom ''U srcu. Na vrhu.''

14.12.2023 11:29:25
NLB Banka u srcu na vrhu

I ove skijaške sezone NLB Banka Sarajevo je u suradnji sa kompanijom Mastercard i OC Bjelašnica pripremila pogodnosti za sve ljubitelje skijanja

I ove skijaške sezone NLB Banka Sarajevo je u suradnji sa kompanijom Mastercard i Olimpijskim centrom Bjelašnica pripremila pogodnosti za sve ljubitelje skijanja korisnike Mastercard kartica.

Za svaki skipass kojeg skijaši kupe online putem službenog webshop-a OC Bjelašnica i Igman https://skipass.ocbjelasnica.com i pri tome koriste NLB Mastercard karticu, dobijaju 10% popusta. KJP ''ZOI'84'' OCS je prošle godine pustio u rad novi web shop čime je dodatno olakšana kupovina sezonskih i redovnih ski karata.

"Kao dugogodišnji partner Olimpijskog centra Bjelašnica i Igman, zadovoljstvo nam je i ove sezone biti inicijator dodatnih pogodnosti za vjerne Mastercard korisnike. Sigurna sam da će bogati sadržaj predstojeće zimske sezone učiniti ovu sezonu nezaboravnom, a posebno uzimajući u obzir 40. godišnjicu Olimpijade koja se obilježava u februaru," izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo. 

Ovu pogodnost je moguće iskoristiti i uz Mastercard kartice drugih banaka.

"Strategija digitalnog razvoja Olimpijskog centra Bjelašnica podrazumijeva dugoročnu saradnju sa kvalitetnim i pouzdanim partnerom koji bi svojim naprednim rješenjima pratio digitalizaciju procesa na Olimpijskom centru, te je tako NLB Banka definitivno pokazala da je upravo takav partner. Sa NLB Bankom uspješno sarađujemo na razvoju web shopa koji je jedan od prvih kada su Kantonalna preduzeća u pitanju i postali smo prvo skijalište u regionu gdje se karte mogu kupiti direktno putem društvenih mreža", istakao je Jasmin Mehić, direktor ZOI'84.

Mastercard kartice NLB Banke posjeduju servis 3D Secure koji osigurava visok nivo sigurnosti pri internet plaćanju. Online kupovina je bezbjedna i laka, a možete je obaviti u svega nekoliko koraka.

Uz odlične skijaške staze i ove benefite, skijaška sezona obećava da bude odlična.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting