Fiksna kamatna stopa

Sa stambenim kreditom NLB Banke Sarajevo stvarate vaš novi dom

16.01.2024 12:38:05
NLB Banka Sarajevo stambeni kredit

​Otvorite vrata vašeg novog doma uz novu akcijsku ponudu stambenih kredita NLB Banke Sarajevo

Otvorite vrata vašeg novog doma uz novu akcijsku ponudu stambenih kredita NLB Banke Sarajevo.

U novoj akciji NLB stambenih kredita obezbijeđena je fiksna kamatna stopa do 20 godina za stambene kredite uz hipoteku. Dodatno je osigurana i realizacija kredita bez naknade za obradu kredita i bez naknade za vođenje kreditnog računa.

"Za prvih 100 klijenata koji realizuju stambeni kredit u svrhu kupovine stambene jedinice, poklanjamo vaučer od 100 KM za kupovinu tehničkog uređaja kod partnera. Dodatno, iznos kredita može biti uvećan za 10 000 KM za koji nije potreban dokaz o namjeni. U okviru ove ponude klijentima je pružena mogućnost apliciranja za stambeni kredit uz grace period od 6 mjeseci u kojem se mjesečno plaća samo kamata."

Novi dom predstavlja važnu prekretnicu na vašem životnom putu, a nova ponuda NLB stambenih kredita pomoći će u stvaranju vašeg novog doma.

Za detaljnije informacije o ovoj ponudi kao i o akcijskoj ponudi gotovinskih kredita sa fiksnom kamatnom stopom do 10 godina provjerite na linku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting