Iskusite bogatstvo okusa i sadržaja

NLB Banka Sarajevo i ove godine cashless partner na Sarajevo Street Food Marketu

08.02.2024 09:33:53
NLB Banka Sarajevo cashless partner Sarajevo Street Food Market

Na Marketu nađite NLB Cashless Zonu i iskoristite i dodatne pogodnosti kartičnog plaćanja

Pronađite NLB Banku Sarajevo na zimskom izdanju Street Food Marketa u Sarajevu na Vilsonovom šetalištu, mjestu gdje možete iskusti bogatstvo okusa i sadržaja. Oslonite se na preporuke NLB šefa kuhinje i ponuda vas neće razočarati. 

NLB Banka Sarajevo i ove je godine cashless partner Marketa, omogućavajući plaćanje platnim karticama. Na Marketu nađite NLB Cashless Zonu i iskoristite i dodatne pogodnosti kartičnog plaćanja tako što ćete NLB Visa karticom dopuniti svoju cashless karticu sa najmanje 20 KM i dobit ćete gratis 10 KM na dopunjenoj kartici. Zapratite profile društvenih mreža Banke, gdje su za vas pripremili zanimljive aktivacije i zabavu.

Više o ponudi pronađite ovdje.

Ovogodišnje zimsko izdanje Street Food Market će biti održano u znaku jubileja održavanja 40 godina Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, događaja kojim se ponose generacije.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting