Sa UniCredit Mastercard karticama doživite čaroliju darivanja uz 10% popusta

19.11.2020 14:04:59
Sa UniCredit Mastercard karticama doživite čaroliju darivanja uz 10% popusta

Popust za sve UniCredit Mastercard kartice u Bosni i Hercegovini do 31.12.2020.

UniCredit Bank, zajedno sa svojim partnerima, za kraj godine i vrijeme darivanja donosi još ljepši užitak kupovine uz 10% popusta za plaćanja UniCredit Mastercard karticama u Bosni i Hercegovini. 

U periodu do 31.12.2020. godine, za plaćanja UniCredit Mastercard karticama na Imtec prodajnim mjestima ostvaruje se 20% popusta na odabrani asortiman, a u svim Mekline i Domod i Zeus trgovinama 10% popusta, za asortiman IT opreme i mnogobrojnih kućanskih aparata i ostalih potrepština. Za odabir kvalitetne i udobne obuće u Planika i Pekoprodavnicama kao i webshopovima osiguran je popust od 10% na novu kolekciju jesen/zima, a za online narudžbe u vrijednosti iznad 80 KM, poklanjaju i besplatnu dostavu na kućnu adresu. 10% popusta osigurano je u Retro prodavnicama na cjelokupan asortiman odjeće, obuće i kućanskih potrepština. U MAC prodavnici u Sarajevu (BBI), te Inoma prodavnici u Banja Luci (Delta Planet), omogućen je popust od 10% za kozmetiku i proizvode za njegu kože MAC. Užitak u praznicima u udobnosti doma, upotpunit će Alma Ras proizvodi sa 10% popusta na asortiman koji nije već snižen. Za najbolje darove najmlađima, u prodavnici Svijet kockica osiguran je popust od 10%, a za nešto starije, odlične darove uz 10% popusta moguće je pronaći u Moj shop knjižari. 

Ova godina je promijenila mnogo toga i pokazala da život možemo i moramo živjeti drugačije, ali to nije razlog da nas udalji od dragih osoba. Obradovati druge ili počastiti sebe i učiniti praznike ljepšima, ove godine je lakše uz UniCredit Mastercard kartice. Sreća je veća kada se dijeli, a kupovina ugodnija i lakša uz UniCredit Mastercard kartice i odlične popuste za kupovinu kod odabranih partnera ili u njihovim webshopovima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting