Baumit: Dom za nas može značiti cijeli svijet!

Građevina

Baumit: Dom za nas može značiti cijeli svijet!

Ne zaboravite na svoje zdravlje! Život u vlažnim domaćinstvima značajno povećava rizik od razvoja astme.

24.12.2020 09:01:01 / Izvor: Akta.ba

Sretni smo što se vraćamo kući u lošim danima. Naš dom  pruža nam utočište, toplinu i sreću. Zahvalni smo što smo pronašli udobnost i toplinu između četiri zida. Znamo da naši zidovi štite naše zdravlje, pa kada bi zidovi mogli govoriti, želili bismo im reći: "Hvala."

Vaš dom, vaši zidovi, vaše zdravlje!

Zahvaljujući zidovima možemo gledati kroz prozor i sanjati o cijelom svijetu. Oni su ti koji se pobrinu da naša unutrašnjost bude ugodna. Oni regulišu vlažnost u našem domaćinstvu i zahvaljujući njima kod kuće imamo zdrav zrak bez plijesni. Volimo provoditi vrijeme vani, ali shvatamo da unutar doma ostajemo i do 90% svog vremena.

Ne zaboravite na svoje zdravlje!

Život u vlažnim domaćinstvima značajno povećava rizik od razvoja astme. Buka vanjskog okruženja negativno utiče na razinu stresa i premda te tihe pratioce ne opažamo, oni su odgovorni za pogoršanje našeg zdravlja i mentalnog blagostanja.

Slijedite nas ka zdravijoj budućnosti!

Iz Baumit-a Vas pozivaju da ih slijedite ka zdravijoj budućnosti!

Baumit je prvi pružio zidovima mogućnost da kažu šta misle. Baumit VIVA park, najveći istraživački centar u Evropi za usporedbu različitih građevinskih materijala i načina gradnje, mjesto je gdje zidovi daju odgovor na najvažanija pitanja vezana za vezu između zdravlja, energetske efikasnosti i građevinskih materijala.

Baumit, ne samo da postavlja pitanja, već i dobivene odgovore  koristi za dalji razvoj najkvalitetnijih i materijala koji pridonose zdravlju i blagostanju ljudi, jer svaki čovjek zaslužuje živjeti u zdravim, energetski efikasnim i lijepim domovima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina