Baumit Beton B20: Fabrički zamiješan beton – samo dodaj vodu!

07.06.2021 11:47:20
Baumit Beton B20: Fabrički zamiješan beton – samo dodaj vodu!

Baumit Beton B20 je prethodno zamiješani suhi beton za univerzalnu upotrebu, klase čvrstoće C16 / 20.

Baumit Beton B20: Fabrički zamiješan beton – samo dodaj vodu!

Svako ko je nekada učestvovao u radovima koji uključuju i betoniranje zna da je to nerijetko posao koji uključuje dosta truda u toku same pripreme smjese betona. Gustoća, omjer cementa i šljunka samo su neki od izazova. Nemoguće je zaboraviti i nered koji se napravi na mjestu gdje se beton priprema, viškove materijala koji u većini slučajeva kasnije i propadne.

Kao i uvijek, Baumit je kompanija koja kroz analizu svojih potrošača i njihovih potreba nastoji pronaći najkvalitetnija rješenja koja olakšavaju sam rad na gradilištu bez da se kvalitet urađenog na bilo koji način dovede u pitanje. Takav je slučaj i sa novim fabrički zamiješanim betonom– Baumit Beton B20 koji pridonosi dinamici posla, omogućava laku i brzu pripremu betona koji svojim karakteristikama može odgovoriti na većinu zahtjeva bilo da se radi u zatvorenom ili otvorenom prostoru.

Samo dodajte vodu! Bilo da se miješa mašinski ili ručno u malim ili većim količinama, sa Baumitovim Betonom B20 uvijek imate željeni rezultat bez da brinete o omjeru. Posebna vlakna kojima je Beton B20 ojačan ulijevaju i dodatnu sigurnost majstorima i investitorima da će finalni proizvod odgovarati svim opravdanim očekivanjima.

Baumit Beton B20 je prethodno zamiješani suhi beton za univerzalnu upotrebu, klase čvrstoće C16 / 20. Može se koristiti za sve betonske radove na individualnim stambenim objektima i u vrtu kao i za popravku i sanaciju betonskih strukturalnih elemenata.

Više na baumit.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina