LiuGong-ov električni utovarivač na daljinsko upravljanje

Građevina

LiuGong-ov električni utovarivač na daljinsko upravljanje

LiuGong je lansirao električni utovarivač 856E MAX sa inteligentnim daljinskim upravljanjem.

19.08.2021 12:12:04 / Izvor: Akta.ba

LiuGong je lansirao električni utovarivač 856E MAX sa inteligentnim daljinskim upravljanjem.

Utovarivač koristi novu litijumsku - željeznu fosfatnu bateriju koja može vršiti napajanje mašine i do 8 sati. S velikom gustoćom baterijske energije, vijek trajanja ćelije baterije doseže 4000 puta punjenja i pražnjenja, što poboljšava radnu stabilnost.

Osim što posjeduje električno napajanje, utovarivač je opremljen i s konstrukcijom inteligentne platforme za upravljanje zasnovanom na IoT -u, inteligentnim kašikama utovarivača, 5G daljinskim upravljačem i inteligentnim sistemom upravljanja.

Sistem daljinskog upravljanja usvaja SA (Standalone Architecture) nezavisnu mrežnu 5G tehnologiju koja povećava brzinu mreže. Opremljen je globalnom HD širokougaonom kamerom za smanjenje mrtvog ugla nadzora i za intuitivnu procjenu udaljenosti između utovarivača i okolnih objekata. Dvostruke upravljačke jedinice koriste se za kontrolu kod razvučenog vidokruga, osiguravajući bezbjedan rad u slučaju nestabilnog signala.

TEI MC d.o.o. ovlašteni zastupnik i distributer LiuGong i Dressta građevinske i rudarske mehanizacije za područje BiH.

PODIJELI:
TAGOVI: LiuGong TEI MC d.o.o.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina