Routing Banja Luka usješno vrši projektovanje deponije otpada

21.12.2021 08:08:59
Routing Banja Luka projektovanje deponije otpada

Routing se može pohvaliti radovima na realizovanju projektovanja, nadzora izvođenja sanacije deponije, izgradnje sistema za degasifikaciju i izgradnje sanitarne ćelije

Routing d.o.o. Banja Luka je renomirana projektna kuća koja na jednom mjestu obezbjeđuje klijentima kompletnu inžinjersku i logističku uslugu, od izrade preliminarnih analiza, planova i procjena, preko projektovanja do vođenja cjelokupnog projekta ka ishodovanju upotrebne dozvole. Profesionalnim, inovativnim, sveobuhvatnim i ekonomičnim pristupom rješavamo tehničke izazove na zadovoljstvo klijenata.

Projektovanje deponije otpada je spoj ekologije, tehnologije i inžinjerstva za izrazito kompleksne objekte.

Iz sektora projektovanja deponija otpada Routing d.o.o. Banja Luka  može se pohvaliti I radovima na uspješno realizovanju  projektovanja, te nadzora izvođenja sanacije deponije, izgradnje sistema za degasifikaciju i izgradnje sanitarne ćelije na regionalnoj deponiji Ramići u Banjaluci.

Takođe su u okviru iste deponije projektovali i nekoliko pratećih objekata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina