ISOTEX® Sistem građenja koji pravi razliku

07.02.2022 08:26:01
Vitaproduct Isotex

ISOTEX - VitaProduct je generalni zastupnik ISOTEX blokova za gradnju i međuspratnih ploča za područja BiH, Hrvatske, Srbije, Slovenije i Crne Gore.

ISOTEX - VitaProduct je generalni zastupnik ISOTEX blokova za gradnju i međuspratnih ploča za područja Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije i Crne Gore.

Zahvaljujući ekstremno brzoj i jednostavnoj gradnji, izuzetnim tehničkim karakteristikama, komforu življenja i konkurentnim cijenama, ISOTEX je zauzeo lidersku poziciju u oblasti građevinarstva u EU.

ISOTEX proizvodi i sistem gradnje, tehnološki predstavljaju sam vrhunac u visokogradnji, izgradnji poslovnih objekata, proizvodnih hala, specijalnih namjenskih objekata, bazena itd... Izuzetna seizmička svojstva, vatrootpornost, toplotna i zvučna izolacija, parapropusnost... samo su neke od osobina ISOTEX-a.

Do sada je ISOTEX sistemom gradnje na području EU izgrađeno preko 450.000 stambenih objekata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina