Građevinski blokovi

Uživajte u tišini i spokoju uz ISOTEX sistem zvučne izolacije!

19.09.2023 07:30:01
ISOTEX sistem zvučne izolacije

ISOTEX blokovi su posebno dizajnirani da apsorbuju (8db) i blokiraju zvukove izvana ili između prostorija (61db), pružajući vam mir i tišinu.

ISOTEX sistem gradnje je vrhunsko rješenje za sve one koji žele stvoriti mirno okruženje u svojim domovima, kancelarijama ili bilo kojem drugom prostoru. Sa svojom inovativnom tehnologijom, ISOTEX se bori protiv buke i osigurava da vaše okruženje bude mirno i ugodno.

ISOTEX blokovi su posebno dizajnirani da apsorbuju (8db) i blokiraju zvukove izvana ili između prostorija (61db), pružajući vam mir i tišinu. Bilo da živite u gradu sa prometnom bukom, ili imate komšije koji vole glasnu muziku, ISOTEX će biti vaš saveznik u stvaranju oaze mira u kojoj možete biti potpuno spokojni.

ISOTEX međuspratne ploče smanjuju prenošenje zvuka između etaža (53db), čime stvaraju miran i udoban prostor za vašu porodicu.

Bilo da se radi o stambenim ili komercijalnim objektima, ISOTEX međuspratne ploče pružaju izvanrednu zvučnu izolaciju koja smanjuje prenošenje zvuka, uključujući udarce, korake, muziku i ostalu buku koja može ometati unutrašnji komfor.

Kako ISOTEX djeluje?

ISOTEX blokovi i međuspratne ploče se između ostalog prave od drveta smreke koja apsorbuje zvukove različitih frekvencija i nedozvoljava jeku i eho unutar prostorija a masivnost armirano-betonskog sloja zaustavlja daljni prodor zvuka.

Njegova višeslojna struktura i specijalno dizajnirani materijali osiguravaju da buka ostane izvan vašeg svijeta, čime vam omogućuje potpuni spokoj u vašem prostoru.

Osim što stvara tihu atmosferu, ISOTEX također pruža izvrsnu toplotnu izolaciju. To znači da će vaš dom biti ugodno topao zimi i osvježavajuće hladan ljeti, čime ćete smanjiti potrebu za upotrebom klima uređaja i grijanja. To je dobro ne samo za vaš novčanik, već i za okoliš!

Nemojte dopustiti da buka ometa vašu svakodnevicu! Odaberite ISOTEX sistem gradnje i stvorite dom u kojem možete uživati u miru i tišini.

Posjetite web stranicu i otkrijte više o ISOTEX sistemu zvučne izolacije i podijelite svoje iskustvo s korištenjem ISOTEXa koristeći hashtag #IsotexZvucnaIzolacija.

www.vitaproduct.com

info@vitaproduct.com

+387 66 235 111

Ekskluzivni zastupnici: Slovenija, Hrvatska, Srbija, BiH i Crna Gora

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina