DESEN STEEL proizvodi pritvprovalna, protivpožarna i antibalistička i druga vrata

29.03.2022 10:56:54

DESEN STEEL d.o.o. proizvodi pritvprovalna, protivpožarna, antibalistička i druga vrata prema vašim mjerama i potrebama.

SPECIJALNA VRATA

DESEN STEEL d.o.o. proizvodi pritvprovalna, protivpožarna, antibalistička i druga vrata prema vašim mjerama i potrebama.

Firma se bavi proizvodnjom i konstrukcija klasičnih, sigurnosnih, protivpožarnih i antibalističkih vrata, ograda, ormara, sefovi kao i ostalih čeličnih konstrukcija iz domena bravarije, prepravke i montaže metala.

Kada su u pitanju protivprovalna  i protivpožarna vrata DESEN STEEL vam može ponuditi više tipova certificiranih vrata, između ostalog protivprovalna vrata, protivpožarna vrata kao i kombinovana protivprovalno-protivpožarna vrata.

"Novo u našem programu su protivprovalna vrata treće klase otpornosti na provalu CLASSIC DSP sa štokom od cijevi. Proizvod izuzetne kvalitete, ali nešto slabijeg estetskog izgleda u odnosu na klasu SAFE DSP čije je štok napravljen od profilisanog HV lima", ističu iz DESEN STEEL-a.

Podsjćamo, DESEN STEEL d.o.o. je mlada firma nastala kao odgovor na veliku potrebu tržišta za ovom vrstom djelatnosti. Dugogodišnji iskustvo i znanje njenih osnivača garantuju kvalitet i poštenu saradnju. 

"Cilj nam je što brža, efikasnija i nadasve kvalitetna usluga. Tu smo da našim korisnicima pružimo sve što im je potrebno na jednom mjestu", poručuju iz firme DESEN STEEL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina