Specijalna vrata

Proizvodnja i konstrukcija klasičnih i sigurnosnih vrata

10.05.2023 08:54:25
desen steel specijalna vrata sigurnosna vrata protivprovalna vrata protivpožarna vrata

Pritvprovalna, protivpožarna, antibalistička i druga vrata

DESEN STEEL d.o.o. je mlada firma nastala kao odgovor na veliku potrebu tržišta za ovom vrstom djelatnosti. Dugogodišnje iskustvo i znanje njenih osnivača garantuju kvalitet i poštenu saradnju.

"Cilj nam je što brža, efikasnija i nadasve kvalitetna usluga. Tu smo da našim korisnicima pružimo sve što im je potrebno - na jednom mjestu", poručuju iz kompanije DESEN STEEL-a.

SPECIJALNA VRATA

DESEN STEEL proizvodi pritvprovalna, protivpožarna, antibalistička i druga vrata prema vašim mjerama i potrebama.

Proizvodnja

Proizvodnja i konstrukcija klasičnih, sigurnosnih, protivpožarnih i antibalističkih vrata, ograda, ormara, sefovi kao i ostalih čeličnih konstrukcija iz domena bravarije, prepravke i montaže metala.

Usluge

Sve vrste usluga iz domena bravarije, obrade čeličnih konstrukcija, CNC perforacije limova, savijanja limova, elektrostatsko (praškasto) farbanje limova, prepravki kao i montaže. Takođe pruža uslugu preciznog i brzog laserskog rezanja metala na fiber laser mašini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina