Baumit nagrađuje lojalne izvođače radova

07.05.2022 08:33:12
Baumit Klub

Baumit Klub će omogućiti da izvođači svih vrsta završnih radova budu nagrađeni vrijednim poklonima u znak zahvalnosti za odabir i kupovinu bilo kojih proizvoda iz Baumitove ponude

Bilo da se radi o uposlenicima, dobavljačima ili partnerima, Baumitova nastojanja su uvijek usmjerena ka ostvarivanju dugotrajne saradnje i veze na obostrano zadovoljstvo, a sve na temeljima iskrenog i lojalnog poslovnog odnosa.

Kako navode u ovom evropskom gigantu za proizvodnju građevinskih materijala, pored kvaliteta izvedenih radova, upravo je lojalnost nešto što se najviše cijeni, otud i ideja da se pokrene Baumit Klub koji će omogućiti da izvođači svih vrsta završnih radova budu nagrađeni vrijednim poklonima u znak zahvalnosti za odabir i kupovinu bilo kojih proizvoda iz Baumitove ponude.

Na internet stranici klub.baumit.ba dostupno je detaljno video uputstvo kako se registrovati u Klub, evidentirati kupovine, i pratiti sakupljene bodove koji se kasnije u željenoj dinamici mogu zamijeniti za odabrane poklone iz Baumit Klub knjige poklona.

Imajući u vidu stanje i šarolikost ponude na našem tržištu, iz Baumita na kraju dodaju da upravo danas vjernost kvalitetu i brendu mora biti cijenjena više nego ikada, te da je ovaj Klub samo jedan od načina izražavanja zahvalnosti lojalnim izvođačima i pokazivanja koliko oni uistinu vrijede.

Više informacija o samom Klubu na klub.baumit.ba.

Info mail Baumit tima marketing@baumit.ba.

PODIJELI:
TAGOVI: Baumit Baumit Klub

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina