Novi pristup za odvodnjavanje

ACO Slot 8 - Diskretan i neupadljiv sistem linijske odvodnje

20.02.2023 15:44:30
aco slot 8 odvodnja

Kao odgovor na sve veće dizajnerske zahtjeve za diskretnim i neupadljivim sistemom linijske odvodnje, kompanija ACO je ponudila savršeno rješenje – ACO Slot 8.

Kao odgovor na sve veće dizajnerske zahtjeve za diskretnim i neupadljivim sistemom linijske odvodnje, kompanija ACO je ponudila savršeno rješenje – ACO Slot 8.

Linijski sistem ACO Slot 8 kanala otvara novi pristup za odvodnjavanje terasa, balkona, unutrašnjih i vanjskih bazena, Wellness-a, te sanitarnih prostora.

Uski otvor (šlic), širine 8 mm, mijenja klasičnu rešetku i formira čistu, nenametljivu liniju na površini. Sistem je izrađen od nerđajućeg čelika sa integrisanim padom u tijelu kanala što omogućava brži protok vode bez zadržavanja u dnu kanala, te veći efekat samočišćenja. Jednostavno se čisti ispiranjem pod niskim pritiskom, a revizioni element postavljen na mjestu izliva pojednostavljuje održavanje. Ovaj kanal je dostupan u raznim visinama kako bi se uklopio u različite tipove podnih konstrukcija.

Karakteristike proizvoda

Koristi se za odvodnju terasa gdje je limitirana visina ugradnje ili na mjestima gdje je potrebno odvojiti zonu čišćenja od zone povrata vode (bazeni)

Kvalitet materijala: nehrđajući čelik AISI 304 ili AISI 316

Klasa nosivosti A15

Širina šlica 8 mm, visina 60 - 120 mm

Modularni sistem u segmentima do 6 m, duže linije se spajaju prirubnicama, dno kanala je izvedeno u padu prema ispustu

Moguće izvedbe sa ili bez vidljivog zaštitnog ruba, te sa prirubnicom za prihvat plitkog hidroizolacionog premaza

ACO d.o.o.

Ismeta Alajbegovića Šerbe 12
71210 Ilidža - Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 33 76 89 10
E-mail: aco@aco.ba
www.aco.ba

PODIJELI:
TAGOVI: odvodnja aco slot 8

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina