ACO Lightpoint

Kanali s rasvjetom - ACO Sideline, ACO Eyeleds, ACO Lightline (Foto)

04.04.2023 09:19:05

Bilo da se radi o predvorju hotela, restorana, gradskom parku, botaničkom vrtu ili skate parku - svjetlosne linije vizuru promatrača usmjeravaju i naglašavaju na tematiku dizajnirane površine.

ACO je razvio nekoliko proizvoda koji uz efikasnu odvodnju pružaju i posebne svjetlosne efekte, u obliku punih linija ili kao svjetlosne točke integrirane u rešetku kanala za odvodnju. Bilo da se radi o predvorju hotela, restorana, gradskom parku, botaničkom vrtu ili skate parku - svjetlosne linije vizuru promatrača usmjeravaju i naglašavaju na tematiku dizajnirane površine.

Sideline

ACO Sidelinepredstavlja razrađenu simbiozu diskretne odvodnje i LED-tehnike. Moderna arhitektura nezamisliva je bez odvodnih kanala sa uskim rasporom zbog svoje nenametljivosti, a uz svjetlosni efekt i naglašavanje linija u otvorenom prostoru dobiva se dvojni funkcionalni učinak: skrivena odvodnja uz snažan vizualni efekt na površini.

Uz bijelu i plavu boju ili RGB tehnikom nudimo mogućnost kombinacije boje svijetlosti, prelijevanje boja, promjenu boja ili programiranje dinamičnih scenarija svijetla. ACO Sideline zajednički je razvoj između ACO-a i INSTA-e iz Njemačke, a sastoji se od kanala za odvodnju ACO Multiline V 100 S sa rešetkom od plemenitog čelika sa rasporom i 29 mm široke LED svjetlosne linije tvrtke Insta integrirane u jedno tijelo.

Eyeleds

ACO Eyeleds sustav karakterističan je po rešetkama od visoko kvalitetnog kompozitnog polimera sa integriranim LED lampicama, a kompatibilan je sa polimerbetonskim ACO Multiline i kompozitnim ACO XtraDrain odvodnim kanalima. ACO Eyeleds namijenjen je za razred opterećenja B125, a LED tijela promjera 2 cm dostupna su u bijeloj ili plavoj boji pružajući jednaki intenzitet osvjetljenja za cijeli vijek trajanja (100.000 sati ili 11,5 godina stalnog rada).

Lightpoint

ACO Lightpoint upotrebljava se na površinama sa zahtjevom za većim opterećenjima, gdje želimo

prostorno oblikovanje obogatit atraktivnim i privlačnim izgledom. Sličan je sustavu Eyeleds, no sadrži veće LED lampice promjera 6 cm za još snažniji svjetlosni efekt. Sustav je kompatibilan sa polimerbetonskim ACO Multiline i kompozitnim ACO XtraDrain kanalima za linijsku odvodnju.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina