Betonske montažne hale

Koje su glavne prednosti montažnih hala?

24.03.2023 14:03:35
babić jablanica montažne hale

Proširite kapacitete i poslovanje uz pomoć visokokvalitetne betonske montažne hale.

Proširite kapacitete i poslovanje uz pomoć visokokvalitetne betonske montažne hale!

Babić d.o.o. Jablanica garantuje vam kvalitetnu i brzu gradnju, povoljnu cijenu i mogućnost gradnje u svim periodima godine!

Prednosti montažnih hala su:

Ekonomičnost i visok kvalitet

Kvalitet montažne hale je bolji u odnosu na klasičnu gradnju jer se proizvodnja odvija u kontrolisanim uslovima , bez uticaja atmosferskih neprilika.

Svi elementi konstrukcije su optimizirani, a njihova montaža jednostavna i brza.

Elementi su izrađeni u glatkim kalupima i završno obrađeni te nije potrebno održavanje i bojenje konstrukcije.

Velika brzina građenja

Montaža hale se odvija veoma brzo s obzirom da se na gradilište dovoze gotovi elementi koji se montiraju, bez potrebe za dodatnom obradom.

Utjecaj vremenskih prilika je sveden na minimum s obzirom da se proizvodnja odvija u kontrolisanim uslovima.

Široke mogućnosti

Proizvodni program betonskih elemenata dopušta veliku fleksibilnost u primjeni konstrukcija i dozvoljava slobodu u oblikovanju objekata.

Veliki konstruktivni rasponi omogućavaju izgradnju objekata sa veoma malo unutrašnjih stubova, što je posebno bitno u proizvodnim, skladišnim i trgovačkim objektima.

Sigurnost

Veliku pažnju posvećujemo sigurnosti naših konstrukcija, te prilikom projektovanja primjenjujemo savremene standarde koji se odnose na stabilnost konstrukcija na potrese.

Betonske konstrukcije, također, karakteriše visok stepen vatrootpornosti.

 

"Babić d.o.o. Jablanica je osnovan 1995. godine, te svojom kvalitetom više od 20 godina uspješno posluje kako u Bosni i Hercegovini tako i šire (Hrvatska, Srbija i Crna Gora).

Sa našom bogatom ponudom građevinskih usluga, materijala i konstrukcija, ponosni smo na činjenicu da možemo odgovoriti na sve zahtjeve koje klijenti postave pred nas".

Konstruktivni elementi od armiranog i prednapregnutog betona proizvode se prema projektnoj dokumentaciji u tvornicama u Salakovcu i Konjicu.

Cijeli proces proizvodnje odvija se u, za te namjene, idealnim proizvodnim uslovima sa strogo kontrolisanim kvalitetnim materijalima i uz primjenu visokofrekventnih oplatnih vibratora.

Na taj način nastaju jednospratni i višespratni objekti garantovane kvalitete, kako u pogledu ugrađenih materijala tako i u smislu samog konstruktivnog rješenja.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina