Brza gradnja

Kvalitet montažne hale je bolji u odnosu na klasičnu gradnju

30.08.2023 08:23:30
montažne hale babić jablanica

Firma Babić d.o.o. Jablanica garantuje Vam kvalitetnu i brzu gradnju, povoljnu cijenu i mogućnost gradnje u svim periodima godine.

Proširite kapacitete i poslovanje uz pomoć visokokvalitetne betonske montažne hale!

Firma Babić d.o.o. Jablanica garantuje Vam kvalitetnu i brzu gradnju, povoljnu cijenu i mogućnost gradnje u svim periodima godine.

Proizvodni kapaciteti, bogato iskustvo i ozbiljnost u poslovanju, omogućili su firmi „Babić“ da postane vlasnik dodatne infrastrukture i pogona firme "Prominvest". Čime je godišnji kapacitet realizacije montažnih objekata znatno proširen!

Zašto montažna hala?

  • BRZA GRADNJA
  • FLEKSIBILNOST
  • VEĆI KVALITET
  • SAVREMENI
  • IZGLED
  • POBOLJŠANE EKOLOŠKE KARAKTERISTIKE
  • JEDNOSTAVNA
  • UGRADNJA

Podsjećamo, Babić d.o.o. Jablanica je osnovan 1995. godine, te svojom kvalitetom više od 20 godina uspješno posluje kako u Bosni i Hercegovini tako i šire (Hrvatska, Srbija i Crna Gora).

Sa našom bogatom ponudom građevinskih usluga, materijala i konstrukcija, ponosni smo na činjenicu da možemo odgovoriti na sve zahtjeve koje klijenti postave pred nas."

Garantujemo Vam kvalitetnu i brzu gradnju, povoljnu cijenu i mogućnost gradnje u svim periodima godine!

Konstruktivni elementi od armiranog i prednapregnutog betona proizvode se prema projektnoj dokumentaciji u tvornicama u Salakovcu i Konjicu.

Cijeli proces proizvodnje odvija se u, za te namjene, idealnim proizvodnim uslovima sa strogo kontrolisanim kvalitetnim materijalima i uz primjenu visokofrekventnih oplatnih vibratora.

Na taj način nastaju jednospratni i višespratni objekti garantovane kvalitete, kako u pogledu ugrađenih materijala tako i u smislu samog konstruktivnog rješenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina