Mediteran inox - Gradite i živite moderno

12.11.2018 08:52:01

Mediteran inox d.o.o. je tokom višegodišnjeg perioda predanog rada permanentno napredovalo sticanjem novih znanja i iskustava

Preduzeće "Mediteran inox" d.o.o. je osnovano 2006. godine.

Osnovna djelatnost preduzeća, od njegovog osnivanja do danas je izrada i ugradnja balkonskih, stubišnih i vanjskih ograda od inox-a (rostfrei, procrom) te ostalih elemenata od inox-a, vrata, nadstrešnica, brisoleja pokretnih i nepokretnih od aluminijuma, polukružne i kružne stepenice, rezervoari za prehrambenu industriju.

Preduzeće je tokom višegodišnjeg perioda predanog rada permanentno napredovalo sticanjem novih znanja i iskustava u ovoj oblasti, pogotovo u kontaktima sa renomiranim bosanskohercegovačkim i evropskim proizvođačima koji su vremenom prerasli u partnerski odnos.

Značajno je napomenuti da se svi radovi firme Mediteran inox izvode se po EU standardima i visokog su kvaliteta sa višegodišnjom garancijom. Nosioci posla u preduzeću Mediteran inox d.o.o. su svoje dvadesetogodišnje iskustvo u ovoj oblasti sticali na tržištima Austrije, Italije, Njemačke i Holandije. Pozicija koju trenutno preduzeće ima na tržištu Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, predstavlja rezultat neprekidnog traganja za nečim novim, savršenijim, a sve sa ciljem da što je moguće u većoj mjeri odgovore realnim potrebama i željama sadašnjih i potencijalnih klijenata, prije svega sa aspekta kvaliteta i estetike, što ne znači da se ambicije preduzeća tu i završavaju.

"Posebno smo ponosni na naše dizajnere koji su uvijek spremni i sposobni da ispune sve želje i očekivanja kupaca. Raspoloživi proizvodni kapaciteti, zaposleni, na čijoj se edukaciji i usavršavanju sistematski radi te realne potrebe tržišta za ovom vrstom proizvoda, predstavljaju osnov uspješnog razvojnog planiranja i značajnog tržišnog pozicioniranja Mediteran inox-a u budućnosti", ističu iz Mediteran inox-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina