Kružne stepenice zauzimaju minimum prostora u vašem stanu

23.02.2019 11:19:22

Kružne i modularne stepenice za unutarnje i vanjske prostore

Svaki prostor koji se prostire na dva nivoa da bi funkcionisao kao cjelina traži stepenice koje niko ne može izbjeći. Kružne stepenice zauzimaju minimum prostora u vašem stanu. A Kompanija Mediteran inox se bavi postavljanjem svih vrsta stepeništa od idejnog rješenja do kompletne realizacije.

Kombinacijom metalne ili drvene konstrukcije, vrste i boje drvenih gazišta može se postići funkcionalno ali i lijepo stepenište koje upotpunjuje cijeli vaš ambijent.

Konstrukcije mogu biti različite od kružnih, jednakokrakih pa i do kombinacije jednih i drugih. Kompanija Mediteran inox d.o.o. stepenice izrađuje:

  • u kombinaciji: konstrukcija – inox Gazišta – drvo (bukva, jasen, hrast) Ograda inox
  • u kombinaciji: konstrukcija – inox Gazišta – inox Ograda inox
  • u kombinaciji: konstrukcija – inox Gazišta – staklo Ograda – inox Stepenice se izrađuju u različitim varijantama i prečnicima.

Značajno je napomenuti da se svi radovi kompanije Mediteran inox d.o.o. izvode se po EU standardima i visokog su kvaliteta sa višegodišnjom garancijom. Nosioci posla u preduzeću "Mediteran inox" d.o.o. su svoje dvadesetogodišnje iskustvo u ovoj oblasti sticali na tržištima Austrije, Italije, Njemačke i Holandije.

Pozicija koju trenutno imaju na tržištu Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, predstavlja rezultat neprekidnog traganja za nečim novim, savršenijim, a sve sa ciljem da što je moguće u većoj mjeri odgovore realnim potrebama i željama sadašnjih i potencijalnih klijenata, prije svega sa aspekta kvaliteta i estetike, što ne znači da se ambicije kompanije tu i završavaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina