Okov je bitan detalj prozora i treba osigurati protuprovalnu sigurnost prozora

11.10.2019 09:35:49
Okov je bitan detalj prozora i treba osigurati protuprovalnu sigurnost prozora

Prozori nisu samo staklena okna koja propuštaju svjetlost, nego i važan arhitektonski element objekta.

Prozori nisu samo staklena okna koja propuštaju svjetlost, nego i važan arhitektonski element objekta. Zahvaljujući spoju dugovječne tehnike i otpornih površina, estetika prozora i njihov siguran rad ostaju dugotrajno očuvani. Okov uvelike određuje kvalitetu prozora: znaju to cijeniti proizvođači prozora, arhitekti, građevinari i korisnici diljem svijeta.

Zahvaljujući tom sveobuhvatnom pristupu, Winkhaus tehnika pruža dodatnu sigurnost mnogim vratima diljem svijeta.

Pritom se u poduzeću Winkhaus fokusiramo na učinkovita mehanička i motorna rješenja. Objema se tehnikama pruža pouzdana zaštita s više zapornih točaka, a i rukovanje kućnim vratima postaje praktičnije.

Okov je jedan vrlo bitan detalj prozora i treba osigurati optimalno brtvljenje prozora, zatvaranje, provjetravanje te protuprovalnu sigurnost.

Svi Nutria prozori opremljeni su okovima vodećeg europskog proizvođača okova, njemačke tvrtke Winkhaus, i to novim Winkhaus activ Pilot okovom. Winkhaus activ Pilot okov kombinira neka vrlo inovativna i praktična rješenja.

Activ Pilot okov je modularni sustav transparentne strukture sa znatno manjim brojem elemenata u usporedbi s prethodnim AutoPilot okovom.

Barem je 6 razloga za odabir Activ Pilot okova:

  1. Modularni dizajn okvira omogućuje prilagodbu na individualne stupnjeve sigurnosti te nudi mogućnost individualne zaštite. Sustav se vrlo lako prilagođava i s malim naporom biti nadograđen na WK2 stupanj sigurnosti.
  2. Okov Activ Pilot je lako prilagodljiv i odlikuje potpuno nov sistem zaključavanja koji se temelji na osmokutnoj bolcni koju je moguće ručno podešavati, a multifunkcionalni elementi se montiraju brzo i jednostavno, čak i na prozorima koji su već u upotrebi.
  3. Vrhunska kvalitetaWinkhaus activ Pilot okova potvrđena je od strane brojnih nezavisnih instituta koji su potvrdili robusnost i učinkovitost ove tehnologije. Možete biti sigurni da kupujete kvalitetan proizvod
  4. Winkhaus activ Pilot okov štedi energijuomogućavajući različite kutove nagiba krila pruža stalan dotok svježeg zraka bez značajnijih gubitaka energije. Time štiti vaše zdravlje, kao i vaš novčanik.
  5. Atraktivan dizajnizdvaja Activ Pilot okov i razlikuje ga od ostalih prosječnih proizvoda masovne proizvodnje, te se njegovom ugradnjom povećava i vrijednost samih prozora.
  6. Fleksibilnostinovativnog i modularnog sustava Activ Pilot okova se iskazuje kroz mogućnost lake nadogradnje te zadovoljavanje najviših sigurnosnih zahtjeva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina