Hidro-Kop Banja Luka: Snagom mehanizacije za kvalitet i profesionalnost (Foto)

26.10.2019 09:42:40
Hidro-Kop Banja Luka: Snagom mehanizacije za kvalitet i profesionalnost (Foto)

Hidro-Kop Banja Luka sa ponosom može reći da raspolaže sa stručnim kadrom i opremom, koja u svakom trenutku pruža tehničku podršku

BRAVARSKA RADIONA

Hidro-Kop Banja Luka sa ponosom može reći da raspolaže sa stručnim kadrom i opremom, koja u svakom trenutku pruža tehničku podršku inženjeringu, tako da dinamika radova ni u jednom trenutku ne dolazi u pitanje. Sve bravarske konstrukcije izvode samostalno u sklopu radione, a bravarski tim je podrška na svim projektima.

MEHANIČARSKA RADIONA

Svakodnevna upotreba desetina vrsta mašina(transportna, radne, itd...) dovela je do potrebe za osnivanjem mehaničarske radione. Kompletan tim stručnjaka svojim znanjem i iskustvom spiječava bilo kakvo usporavanje radnog procesa i dinamiku radova održava u okviru projektima predvidjenih rokova. Stalna modernizacija voznog parka stvorila je potrebu za svakodnevnom edukacijom, tako da stručni kadar Hidro-Kopa svojim znanjem je spreman da isprati razvoj novih tehnologija u ovoj oblasti.

TOKARSKA RADIONA

Posjedovanje velikog broja teške mahanizacije(gradjevinske mašine, buldožeri, bageri, grederi i ostalo), zatim postrojenja kao sto su asfaltna baza, betonska baza, separacija šljunka i drobilično postrojenje, doveli su do potrebe formiranja tokarske radione, koja je zadužena za izradu dijelova i održavanje nabrojane mehanizacije.

Tokarska radiona raspolaže potrebnim kadrovima i opremom te svakodnevno radi na pravljenju preciznih mašinskih elemenata(osovine, zupčanici, lažajevi, vijci, valjci) koji su sastavni dio pogonske mehanizacije i postrojenja za proizvodnju materijala.

Radiona posjeduje tokarske strojeve, goldalice, specijalne bušilice i sve potrebno za obavljanje ovakve vrste dijelatnosti.

Najveća prednost ovakvog načina rada je dostupnost ekipa u svakom momentu za otklanjanje bilo koje vrste kvara te samim tim smanjenja vremena eventualnih zastoja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina