Naselje Panorama – Dom o kojem sanjate

29.08.2020 10:51:07
Naselje Panorama – Dom o kojem sanjate

Okupano suncem, naselje Panorama je dom o kojem sanjate.

Okupano suncem, naselje Panorama je dom o kojem sanjate. Visokokvalitetni, komforni i svijetli stanovi,sa panoramskim pogledom u kojima će podjednako uživati i pojedinci i višečlane porodice. Objekat Panorama 1 sadrži manje stanove sa jednom spavaćom sobom odlične kao vid investicije ali i komfornije stambene jedinice namjenjene za porodičan život.

Tipski stanovi u objektu Panorama 1 strukture su od 30-45m2 sa jednom spavaćom sobom (dvosoban stan), te od 52 do 60m2 sa dvije spavaće sobe (trosoban stan).

Kako kupiti stan u naselju Panorama?

Zanimaju Vas koraci pri kupovini stana? Finansiranje putem kreditnih sredstava banaka ili putem vlastitih sredstava? Svima koji žele da se detaljnije informišu o svim detaljima neophodnim za kupovinu stana, na raspolaganju je prodajni salon  u ulici Kralja Petra I Karadjordjevića 133. Zakažite termin sastanka na kontakt telefon 066 999 979 ili pošaljite upit. 

Hidro-kop d.o.o. je investitror i vlasnik je kompletne parcele na kojoj se gradi naselje i na parceli ne postoji nikakvo opterećenje.

 
Naselje Panorama Banja Luka

Na vrijeme izaberite Vaš stan u naselju Panorama! ☀️Najsunčaniji dio grada! 📍Ulica Ranka Šipke Naselje Panorama: 🔝Stanovi sa panoramskim pogledom na Banjaluku 🔝Par minuta do centra 🔝Odlična struktura stanova Kontaktirajte nas već danas i zakažite prezentaciju projekta: 📲 066 999 979 📩prodajastanova@hidrokop.com

Posted by HIDRO - KOP, Banjaluka on Wednesday, August 12, 2020

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer