Baumit nastavlja sa radovima na vrtiću Radost u Hrasnici

Građevina

Baumit nastavlja sa radovima na vrtiću Radost u Hrasnici

Marka Baumit je danas prisutna u svijesti građevinara i razvila se u jednu od najpoznatijih marki građevinskog materijala.

23.04.2020 13:31:13 / Izvor: Akta.ba

Vrijedne ruke Baumit majstora rade na renoviranju fasade vrtića "Radost" u Hrasnici, u nadi da će donijeti mnogo radosti mališanima kada ponovo započnu svoj boravak u vrtiću, sigurni i zdravi.

“Mi s nestrpljenjem čekamo konačni rezultat, a s vama ćemo rado dijeliti sve faze renoviranja!” poručuju iz Baumita.

Podsjećamo Baumit Sarajevo, je kao društveno-odgovorna kompanija, odlučila donijeti još malo radosti u vrtić "Radost" u Hrasnici, te donirati obnovu dijela fasade i maloj raji obezbijedili zdravije, toplije i energetski efikasno okruženje za druženje i učenje.

Marka Baumit je danas prisutna u svijesti građevinara i razvila se u jednu od najpoznatijih marki građevinskog materijala. Jasni ciljevi u poslovanju doveli su Baumit od pionira u građevinarstvu do broja 1 u Austriji i visoko pozicionirane marke u svakoj zemlji gdje posluje.

Preduzeće Baumit d.o.o. Sarajevo je na bosansko hercegovačkom tržištu prisutno od novembra 1998 .godine i u 100 % vlasništvu je austrijskog proizvođača građevinskih materijala Wietersdorfer & Peggau Baustoffe GmbH. Preduzeće je registrovano za prodaju građevinskih materijala marke Baumit na području Bosne i Hercegovine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina