Baumit Nivello Quattro idealna podloga za polaganje pločica i podnih obloga

21.05.2020 08:47:01
Baumit Nivello Quattro idealna podloga za polaganje pločica i podnih obloga

Baumit Nivello Quattro je izravnavajuća masa za niveliranje i izjednačavanje estriha na bazi gipsanih, cementnih, magnezitnih

Samoizravnavajući premazi za izravnavanje podova jednostavni su za upotrebu i nakon stvrdnjavanja čine idealnu podlogu za polaganje pločica ili drugih podnih obloga. Koriste se ne samo u obnovi, za izravnavanje starih etaža ili ujednačavanje različitih visina podloge, već i u novim zgradama za nove estrihe, pri čemu podna obloga, npr. pločice velikog formata ili linoleum, zahtijeva izuzetno ravnu površinu.

  • dobra samorazlivna i samoizravnavajuća svojstva
  • za unutrašnje površine kod novih objekata i renovi
  • pogodan za podno grijanje

Baumit Nivello Quattro je izravnavajuća masa za niveliranje i izjednačavanje estriha na bazi gipsanih, cementnih, magnezitnih brzosušećih estriha i estriha na bazi livenog asfalta u novogradnji i starim zgradama, u debljinama od 1mm do 20 mm prije polaganja podnih obloga ( parketa, keramike, tekstilnih i raznih elastičnih podnih obloga ).

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina