Baumacol FlexTop - Visoko fleksibilno tankoslojno ljepilo

16.07.2020 12:05:51
Baumacol FlexTop - Visoko fleksibilno tankoslojno ljepilo

Proizvod mjeseca dolazi sa promotivnim cijenama, ali i sa zanimljivim i korisnim poklonima!

Ljeto je vrijeme renoviranja, posebno kada se radi o zahvatima u kupatilu, terasi ili balkonu. Zato je Baumit kao proizvod mjeseca u julu odabrao Baumit FlexTop, visoko fleksibilno tankoslojno ljepilo sa smanjenim klizanjem i povećanim otvorenim vremenom, za vanjsko i unutrašnje lijepljenje praktično svih vrsta podnih i zidnih keramičkih i kamenih obloga.

Proizvod mjeseca dolazi sa promotivnim cijenama, ali i sa zanimljivim i korisnim poklonima!

Visoko fleksibilno tankoslojno ljepilo (C2TE S1, EN12004, EN12002) sa smanjenim klizanjem i povećanim otvorenim vremenom, za vanjsko i unutrašnje ljepljenje praktično svih vrsta podnih i zidnih keramičkih i kamenih obloga. Posebno pogodno za sistem ljepljenja novih pločica na stare, za ljepljenje teške zidne i podne keramike, te za keramiku u bazenima za plivanje, klinkera, za ljepljenje na podno grijanje i gips-kartonske ploče, za ljepljenje na podloge od livenog asfalta (u unutrašnjim prostorima).

  • najviša izdržljivost na terasama
  • vezivanje na stare pločice
  • smanjeno klizanje

Pakovanje 25 kg vreća

Količina na paleti 48

Rok trajanja 12 mjeseci

Potrošnja cca. 4 kg/m²

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina