Baumit CreativTop – Završni fasadni malter za modeliranje

24.08.2020 09:39:42
Baumit CreativTop – Završni fasadni malter za modeliranje

Baumit CreativTop je gotovi, silikonom ojačani završni sloj za modeliranje koja vam daje potpunu slobodu dizajna.

Individualni izgled fasade ne ovisi samo o boji. Razmišljajte kreativno i dajte fasadi sve moguće strukture uz slobodno modelirani završni sloj Baumit CreativTop.

Baumit CreativTop je gotovi, silikonom ojačani završni sloj za modeliranje koja vam daje potpunu slobodu dizajna. Različite strukture istoj površini daju mješavinu sjene i svjetla pa fasada dobiva na dubini i suptilno se mijenja iz dana u noć te iz jednog godišnjeg doba u drugo.

Za obradu gotovi, pastozni završni sloj ojačan silikonskim smolama, za modeliranje, za vanjsku primjenu i za kreativno uređenje fasade. Potrošnja veoma zavisi od tehnike obrade. Vidi tehničku informaciju!

  • Neograničene mogućnosti dizajna
  • Velika ponuda individualnih struktura
  • Garantovano jedinstvene površine

Vanjski zidovi ne izgledaju individualno samo kroz odabir pravih boja, nego i kroz primjene strukture sa različitim veličinama zrna od Max do Silk.

Varijante proizvoda pogledajte OVDJE

Izbor boje

Svi prikazani uzorci boja služe kao vizuelni vodič za odabrani proizvod. Preporučuje se izrada uzoraka na fasadi za odobrenje prije finalne narudžbe i primjene. Male razlike između prikazanih boja, boja u ton karti, gotovih uzoraka boja, dostavljenih uzoraka i dostavljenih materijala mogući su zbog proizvodnih procesa i ne mogu se reklamirati. Ujednačenost boje i teksture može se osigurati samo u proizvodnoj seriji/šarži. Napomena: Struktura i priroda podloge mogu uticati na stvarni izgled boje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina