Slijedimo Baumit ka zdravijoj budućnosti!

13.10.2020 08:18:46
Slijedimo Baumit ka zdravijoj budućnosti!

Iz Baumit-a, vodeće marke na tržištu gradjevinskog materijala u Evropi, a tako i u BiH i nas pozivaju da ih slijedimo ka zdravijoj budućnosti!

Iz Baumit-a,  vodeće marke na tržištu gradjevinskog materijala u Evropi, a tako i u Bosni i Hercegovini nas pozivaju da ih slijedimo ka zdravijoj budućnosti!

Baumit je prvi pružio zidovima mogućnost da kažu šta misle. Baumit VIVA park, najveći istraživački centar u Evropi za usporedbu različitih građevinskih materijala i načina gradnje, mjesto je gdje zidovi daju odgovor na najvažanija pitanja vezana za vezu između zdravlja, energetske efikasnosti i građevinskih materijala.

Baumit, ne samo da postavlja pitanja, već i dobivene odgovore  koristi za dalji razvoj najkvalitetnijih i materijala koji pridonose zdravlju i blagostanju ljudi, jer svaki čovjek zaslužuje živjeti u zdravim, energetski efikasnim i lijepim domovima.

VIVA PARK brošura će vam pomoći da bolje razumijete važnost Zdravog stanovanja i važnost zdrave gradnje. Odgovore i rezultate istraživanja potražite na linku

 

PREUZMI DOKUMENT:
Baumit VIVA park

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina