Novi Toyota/BT paletar/litij-ionska baterija

16.11.2021 12:54:45

Ednil d.o.o . Sarajevo sa zadovoljstvom predstavlja novog člana Toyota porodice paletara – BT TYRO novi elektični paletar za horizontalni transport

Novi Toyota/BT paletar/litij-ionska baterija

Ednil d.o.o . Sarajevo sa zadovoljstvom predstavlja novog člana Toyota porodice paletara – BT TYRO novi elektični paletar za horizontalni transport kao najbolje rješenje za korisnike ručnih paletnih vozila kojima je potrebno dodatno povećanje produktivnosti i koji je u odnosu na konkurente jedinstven po:

  • Led displej sa indikatorom pražnjenja baterije
  • Litijum-jonska baterija i punjač za brzo punjenje 2,5 h
  • Povećana stabilnost i sigurnost tereta- 5 tačaka( pomocni točkovi sa strane )
  • Mogućnost upravljanja sa ručkom u vertikalnom položaju
  • Pokretanju pomoću PIN koda

Kompaktni dizajn BT TYRO LHE130 idealan je za laganu primjenu u ograničenim prostorima kao što su maloprodaja, trgovine i skladišta, kao i za horizontalni utovar / istovar kamiona.

BT TYRO je ergonomski dizajniran kojim se može upravljati bez poteškoća zahvaljujući ručki koja omogućuje lagano upravljanje u vertikalnom položaju.

Ovaj viljuškar dolazi s litij-ionskom baterijom bez održavanja, kojom se brzim i prikladnim punjenjem ( cca 2,5 h ) osigurava visoka dostupnost i fleksibilnost.

Litij-ion tehnologija za energetsku učinkovitost koja omogućuje kombinaciju dvije karakteristike u jednoj, a to su:

  • pogon električnog paletnog viljuškara
  • fleksibilnost ručnog paletnog viljuškara.

Bt Tyro može nositi terete do 1,3 t i dizati na visinu 195 mm. LED displej sa indikatorom pražnjenja baterije, smanjena brzina pri skretanju, režim spore vožnje /Turtle speed mode, mogućnost upravljanja sa ručkom u vertikalnom položaju, sistem ključanja baterije te koncept viljuškara sa 5 tačaka za stabilnost i sigurnost tereta, dolaze kao standarna oprema na novom BT Tyro.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika