Regalni viljuškar Toyota RRE140 – U dolasku

19.09.2022 07:53:04
Regalni viljuškar Toyota RRE140

​Regalni viljuškar iz Reflex R i E serije dizajniran je za teške uvjete rada uz mogućnost nagibne kabine za bolju vidljivost pri odlaganju na višim razinama.

Regalni viljuškar iz Reflex R i E serije dizajniran je za teške uvjete rada uz mogućnost nagibne kabine za bolju vidljivost pri odlaganju na višim razinama. Regalni viljuškar RRE 140 ima nosivost 1400 kg i maksimalnu visinu dizanja do 9m.

  • Nosivosti 1400 kg pri težištu od 600 mm
  • Visina dizanja sve do 9 m
  • Brzina vožnje do 14 km/h
  • Kontrola dizanja u kojoj se ne osjeti prelazak stupnjeva krana
  • Opcija s nagibnom kabinom i mogućnost mobilne podizne radne platforme
  • Izvanredna vidljivost u svim smjerovima

Pogonjeni energetski učinkovitim AC motorima, regalni viljuškar iz BT Reflex R-serije i E-serije najprikladniji je za aplikacije koje uključuju visoko podizanje teških tereta. Ovi svestrani regalni viljuškari nude poboljšanu vidljivost,ubrzanje i upravljanje. Za  operacije visokog podizanja tereta , BT Reflex E-serija ima jedinstvenu nagibnu  kabinu za vozača koja nudi sigurnije i točnije rukovanje paletama na velikim visinima dizanja. Osim nagibne kabine iz dodatne opreme izdvojili bismo kameru na vilicama s prikazom na LCD displayu u vozačevoj kabini. Regalni viljuškari iz Reflex serije također mogu biti opremljeni sa zatvorenim grijanim kabinama za uporabu u hladnim skladištima. (hladnjače).

Ednil d.o.o. Sarajevo je generalni zastupnik Toyota Material Handling za BiH - najvećeg svjetskog proizvođača viljuškara.

Informacije o cijeni kao i sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj: +387 33 425 200 ili na mail: office@ednil.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika