Kron Premium inverter klima je najefikasniji uređaj A+++ klase

17.06.2022 07:41:32
MIH BH Kron Premium inverter klima

Kron Premium inverter klima je najefikasniji uređaj A+++ klase koji predstavlja spoj tehnologije i čistog prirodnog vazduha.

Kron Premium inverter klima je najefikasniji uređaj A+++ klase koji predstavlja spoj tehnologije i čistog prirodnog vazduha.

Moderan dizajn, savremene funkcije i dostupnost u crnoj i bijeloj boji čine ovaj uređaj jedinstvenim i idealnim za svaki prostor i po mjeri korisnika.

  • Eco senzor u potpunosti prilagođava rad potrebama korisnika obezbjeđujući potpuni komfor
  • U zavisnosti od podešenih parametara, uređaj usmjerava ili ne usmjerava vazduh direktno ka korisniku i po potrebi uključuje sleep mode režim
  • UVC generator posjeduje Texcell certifikat za efikasnost u borbi protiv virusa Covid 19
  • Uklanja alergene i zagađivače, doprinosi osjećaju prirodnog strujanja vazduha u prostoriji te posjeduje nano aqua jonizator
  • Opseg radne temperature od -20°C do +43°C

MIH BH d.o.o. Sarajevo nalazi se na adresi Pijačna 14b Sarajevo, a možete ih kontaktirati i putem telefona +387 33 635 200 i +387 62 600 616.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika