INVICTUS SHP VRF toplotne pumpe

13.12.2022 07:50:00
MIH BH INVICTUS SHP VRF toplotne pumpe

INVICTUS SHP VRF koristi tehnologiju rekuperacije toplote za proizvodnju tople vode u domaćinstvu smanjujući troškove proizvodnje na minimum.

INVICTUS SHP VRF koristi tehnologiju rekuperacije toplote za proizvodnju tople vode u domaćinstvu smanjujući troškove proizvodnje na minimum.

Omogućava besplatno zagrijavanje tople potrošne vode tokom režima hlađenja, te nema potrebe za dodatnom ugradnjom rekuperatora, a postoje dva tipa ugradnje: hidraulična (vodena) ili sa direktnom ekspanzijom (freonska).

Sa funkcijom 3D grijanja, grijanje se može vršiti istovremeno pomoću podnog grijanja, radijatora i/ili ventilatora, zajedno sa unutrašnjim jedinicama koje rade na principu direktne ekspanzije. Ovim se postiže mnogo brža klimatizacija prostorija i na taj način se optimizuje udobnost uz povećanje efikasnosti sistema.

Kompanija MIH BH d.o.o. donijela je na naše tržište svjetske standarde u segmentu projektovanja i servisiranja, a svoje poslovanje usmjerila je u segment grijanja, plina, vode, struje i klimatizacije.

Možete ih posjetiti na adresi Pijačna 14b u Sarajevu kako biste se uvjerili u kvalitet i veliki izbor proizvoda.

Kontaktirajte MIH BH putem telefona +387 33 635 200 ili +387 62 600 616 i dogovorite termin sa njihovim stručnim timom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika