Ekskluzivna aromaterapijska masaža u Spa by Malaku za samo 49 KM

27.07.2021 08:35:11

Aromaterapijska masaža, ekskluzivni tretman za tijelo i kožu, pruža vrhunski doživljaj opuštenosti i trenutke u kojem uživaju sva čula.

Ekskluzivna aromaterapijska masaža samo za vas u Spa by Malaku + Spa by Malak dnevna karta za samo 49KM‼

Aromaterapijska masaža, ekskluzivni tretman za tijelo i kožu, pruža vrhunski doživljaj opuštenosti i trenutke u kojem uživaju sva čula. Idealna je protiv stresa i lošeg raspoloženja, a pogodna je za dijabetičare i ljude koji puno vremena provode u sjedećem položaju.

Više informacija o ponudi pogleedajte na linku ovdje.

Oazu mira i opuštanja pronađite u savremeno opremljenom Spa by Malaku: spa, health i wellness centru luksuznog Malak Regency Hotela. Aromaterapijska masaža, ekskluzivni tretman za tijelo i kožu, pruža vrhunski doživljaj opuštenosti i trenutke u kojem uživaju sva čula. Idealna je protiv stresa i lošeg raspoloženja, a pogodna je za dijabetičare i ljude koji puno vremena provode sjedeći ili su na dijeti.

Masaže izvodi profesionalni tim fizioterapeutkinja i fizioterapeuta Spa by Malaka u savremeno opremljenim i ugodnim sobama za masažu. Za vrijeme masaže prostorija je ispunjena mirišljavim aromama koje golicaju čula slatkim uživanjem. Posjetite nas i doživite osjećaj ugodnosti, opuštenosti i uživajte u svim ljepotama koje masaža pruža.

Pored aromaterapijske masaže u trajanju od 30 minuta, u ovom paketu dobijate i dnevnu Spa by Malak kartu, za korištenje kapaciteta Spa by Malaka: unutrašnjeg bazena, finske saune, turskog hamama, relax sobe i fitness centra.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle