Avon: Spašavajmo živote zajedno!

14.10.2021 10:59:05
borba protiv raka dojke

Foto: Akta.ba

Ovog oktobra brinite za svoje zdravlje, upoznajte rizike i simptome kao i važnost ranog otkrivanja karcinoma dojke.

Ovog oktobra brinite za svoje zdravlje, upoznajte rizike i simptome kao i važnost ranog otkrivanja karcinoma dojke.

Znate li da Avonovi proizvodi sa rozom vrpcom pomažu ženama koje se bore sa karcinomom dojke širom svijeta?

Iz Avona nam ukazuju na par stvari koje možda niste znali:

"Znate li da su upravo ovi proizvodi zaslužni što smo u Bosni i Hercegovini od 2007. godine kada smo ih uvrstili u našu ponudu organizovali brojne aktivnosti u borbi protiv raka dojke?

Znate li da smo donirali mamotom mašinu na Klinički Centar Univerziteta u Sarajevu ili da smo zahvaljujući njima donirali ultrazvučni aparat za Univerzitetski Klinički Centar Tuzla gdje smo  uredili i čekaonicu za dame koje trebaju ultrazvučni pregled dojki?"

"Ali to nije sve... brojne donacije udruženjima žena oboljelih od raka dojki, kampanje za dizanje svijesti i posebna stranica na kojoj se možete informisati o svemu što vas zanima vezano za zdravlje dojki - http://www.budizdrava.com/bih/ sve je to dio naših nastojanja da kreiramo svijet koji je bolji za žene."

Pozivamo vas da posjetite Avonovu stranicu i pogledte  posebne proizvode koji zaista imaju veliko srce. Budite dio promjene i naručite Avonove proizvode sa rozom vrpcom.

https://bit.ly/rozavrpca10

https://bit.ly/velikapromjena

PODIJELI:
TAGOVI: Avon borba protiv raka dojke

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle