Prirodan veganski Distillery make-up slavi čistu ljepotu, bez kompromisa

15.05.2020 13:51:06

Vrhunska kvalitetna veganska make-up linija s prirodnim mineralnim pigmentima i esencijalnim sastojcima

Nastavljajući osvještenu proizvodnju i ponudu vrhunskih prirodnih proizvoda, Avon lansira preparativnu liniju veganskih proizvoda Distillery make-up. Formulisani su od koncentrata izrađenih kroz bogati destilacijski proces kako bi se u potpunosti očuvao prirodni potencijal sastojaka.

Bez sastojaka životinjskog porijekla, alkohola, mirisa, umjetnih boja, hemijskih filtera za sunce, mineralnih i esencijalnih ulja ili sintetičkih sastojaka, alergološki i klinički testirano, svaki proizvod u novoj inovativnoj make-up kolekciji sadrži prosječno 15 prirodnih sastojaka koji se destiliraju uz manju količinu vode, što povećava i osnažuje koncentraciju aktivnih sastojaka i pigmenata u proizvodima.

Avon Distillery makeup linija na tržište donosi potpune novitete i inovacije. Svi su izrađeni 100% bez vode, s pigmentima visokih performansi:

-           Visoko pigmetovane sjene za oči Distillery Shadow Shots kremaste su formule i dolaze u sedam nijansi. Sadrže prirodne minerale, veganske emolijense i organski kukuruzni škrob za visoku koncentraciju pigmenata bogate dugotrajne boje.

-           Matirani temeljni puder u kamenu Distillery Pressed to Impress sadrži visoku koncentraciju mekanih prirodnih mineralnih pigmenata, antioksidanse i Omega 3 i 6 iz ulja sjemenki maline za nježan dodir i dugotrajnu postojanost. Dolazi u 6 različitih nijansi.

-           Voluminozna maskara Distillery Lash'd Up trepavicama pruža dramatično tamniju boju, gustoću i volumen zahvaljujući visokoj koncentraciji voska rižinih zrna, veganskom suncokretovom vosku i mineralnim pigmentima.

Naručite Avon ON-LINE: besplatno se registrujte i uživajte u punjenju košarice uz popuste za Avon Članove Kluba.

Avon brošura

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle