Koraci ka zdravoj trudnoći i priprema za porođaj

29.09.2014 11:09:00

Tokom septembra i oktobra CryoSave realizuje akciju „Koraci ka zdravoj trudnoći i priprema za porođaj“. Cilj akcije je pružiti trudnicama sve potrebne informacije kako bi se pripremile za porođaj.

Tokom septembra i oktobra CryoSave realizuje akciju „Koraci ka zdravoj trudnoći i priprema za porođaj“. Cilj akcije je pružiti trudnicama sve potrebne informacije kako bi bezbrižno uživale u trudnoći i kako bi se pripremile za porođaj.

Predavanja se održavaju u gradovima širom Bosne i Hercegovine. Posebno želie pomoći trudnicama koje u svojim gradovima nemaju škole za trudnice. Predavanja realizuju stručne osobe, doktori, babice i ovo je prilika da im buduće majke postave pitanja i dodatno se edukuju. Sve trudnice će dobiti i poklone naših partnera, kao i popust na uslugu pohranjivanja matičnih ćelija u CryoSave-u, vodećoj evropskoj i svjetskoj banci matičnih ćelija.

Više informacija na http://www.maticnecelije.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle