Najnovije metode i operacijske tehnike u Klinici Svjetlost

24.08.2016 17:25:13
Najnovije metode i operacijske tehnike u Klinici Svjetlost

Sve što je potrebno napraviti za savršen pogled na svijet je odvojiti svega 10 minuta za bezbolno lasersko skidanje dioptrije!

Očna hirurgija bila je jedno od najnaprednijih područja medicine u antičkom svijetu, a detaljni opisi delikatne operacije katarakte nalaze se još u medicinskim zapisima koji datiraju u vremenu između 14. i 37. godina nove ere.

No, najnovije metode i operacijske tehnike, već su 5 godina zastupljene u Klinici Svjetlost u Sarajevu.

Sve što je potrebno napraviti za savršen pogled na svijet je odvojiti svega 10 minuta za bezbolno lasersko skidanje dioptrije! Stoga nemojte previše čekati i već danas se naručite na oftalmološki pregled u Klinici Svjetlost i pobrinite se za svoj savršeni vid.

U Klinici Svjetlost, uz opće oftalmološke probleme, svakodnevno se obavljaju i preventivni pregledi radi rane detekcije povišenog očnog pritiska, kao i prevencije razvoja glaukoma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle