Cofus medicinska asistencija

18.09.2018 08:27:01
Cofus medicinska asistencija

U okviru servisa Medicinska asistencija korisnicima se organizuju kućni medicinski tretmani nakon hospitalizacije zbog doživljene nezgode

U okviru servisa Medicinska asistencija korisnicima se organizuju kućni medicinski tretmani nakon hospitalizacije zbog doživljene nezgode, te im se pružaju potrebne informacije.

  • Servisiranje informacija
  • Kućna posjeta ljekara
  • Kućna posjeta medicinske sestre
  • Kućna njega nakon izlaska iz bolnice
  • Informacije

Informacije o medicinskim centrima i uslugama koje pružaju u zemlji i Evropi; informacije o lokaciji najbliže apoteke u zemlji i Evropi; informacije o posjedovanju određenog lijeka u apotekama u zemlji i Evropi; provjera raspoloživih termina i zakazivanje ljekarskih pregleda u zemlji i Evropi; podsjetnik na zakazani ljekarski pregled; podsjetnik pred istek zaliha lijeka; instrukcije za pružanje prve pomoći u kritičnim situacijama

Dostava lijekova

Za korisnike Medicinske asistencije se organizuje i dostava lijeka, ukoliko mu je isti potreban u hitnom slučaju, a pri tome nije raspoloživ u mjestu njegovog prebivališta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle