Cofus asistencije: Nova dimenzija podrške

14.06.2018 08:17:16
Cofus asistencije: Nova dimenzija podrške

COFUS ASISTENCIJE je kompanija koja je, kreirala asistentski program kojeg čine asistentski servisi za podršku u svakodnevnim situacijama.

COFUS ASISTENCIJE je kompanija koja je, sa namjerom da svojim korisnicima bude istinski partner u svakom trenutku, kreirala asistentski program kojeg čine asistentski servisi za podršku u različitim, svakodnevnim situacijama.

Veliki broj kompanija kao što su društva za osiguranje, banke, naftne kompanije i drugi, prepoznao je značaj asistentskih servisa za brigu o klijentima i čuvanje njihovog povjerenja.

U nastojanju da njihovi korisnici svakog dana uživaju u pogodnostima COFUS Kluba asistentskih servisa, za njih su razvili regionalnu mrežu direktnih popusta prilikom kupovine – sistem „COFUS Osiguran Popust”. Ovaj sistem broji preko 500 partnera u 7 zemalja (Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Austrija, Slovenija, Makedonija i Grčka) i kontinuirano se širi.

Vrijednosti kao što su inovativnost, kreativnost, posvećenost i istrajnost, prepoznale su njihove partnerske kompanije, zbog čega im svoje povjerenje u kontinuiranom procesu unapređenja njihovog odnosa s klijentima poklanjaju i kroz druge oblike saradnje. Ova saradnja se realizuje u domenu visokospecijalizovanog uslužnog call centra u okviru kojeg se primjenjuju najviši svjetski standardi u komunikaciji sa korisnicima, poslovnog konsaltinga i razvoja softverskih rješenja za različite poslovne procese, uključujući i programe lojalnosti.

COFUS ASISTENCIJE pruža podršku partnerskim kompanijama u jačanju njihove pozicije na tržištu kroz asistentske servise za njihove klijente, programe lojalnosti i poslovni konsalting.

Asistencije realizuju preko široko rasprostranjene mreže saradnika (šlep službe, auto servisi, rent a car kompanije, medicinsko osoblje, pravnici, profesori, njegovatelji itd.)

Call centar COFUS ASISTENCIJE na raspolaganju je za prijavu potrebe za asistencijom svakog dana od 0-24h. Operateri call centra pored lokalnog jezika govore još i engleski, njemački, španski, francuski i italijanski jezik.

"Važno nam je da znate da možete računati na nas". Poručuju iz COFUS ASISTENCIJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo