Sa 2 klika do vrijedne nagrade: Romantični vikend za dvoje za Valentinovo

21.01.2014 10:29:58

Ako želite osvojiti romantični vikend za dvoje i provesti ga u Wellness Centar Reumal za Valentinovo, dovoljno je da kliknete LIKE na facebook stranici Wellness Centra i SHARE fotografije.

Ako želite osvojiti romantični vikend za dvoje i provesti ga u Wellness Centru Reumal za Valentinovo, dovoljno je da kliknete LIKE na facebook stranici Wellness Centra i SHARE fotografije sa zida kako biste bili registrovani u bazi. Ukoliko ste već lajkali stranicu, dovoljno je da podjelite fotografiju.

Izvlačenje dobitnika nagrade bit će 10. februara 2014. godine

Wellness centar Reumal je otvoren u septembru 2013. godine, a prostire se na površini od 280 m2. Sadrži finsku i parnu saunu, jacuzzi, podvodnu masažu, salone za različite vrste masaža, kneipp i tople klupe, fitness sobu sa trakama za trčanje i biciklima, kozmetički salon sa najmodernijom opremom, relax sobu namijenjenu odmoru i relaksaciji, te vitamin bar za osvježenje.

Ovaj moderni wellness centar je dio strateškog obogaćivanja i proširivanja turističke ponude Reumala, ali i Fojnice, čineći dostupnima specifične usluge na ovim prostorima. U saradnji sa partnerima Wellness centar je opremljen savremenim aparatima čijom se primjenom ostvaruju izvanredni rezultati u domenu estetike, kozmetike i wellnessa.

 

PODIJELI:
TAGOVI: reumal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle