Donacija

Hifa-Oil donirala medicinski aparat Lječilištu Reumal Fojnica

19.04.2023 13:22:48
Donacija medicinskog aparata

Radi se o Bioenergo masažeru Zlatne rukavice koji unaprijediti fizikalnu i wellness uslugu ovog centra te biti od velike koristi gostima.

Hifa-Oil u okviru svog društveno-odgovornog poslovanja i djelovanja u društvenoj zajednici odlučila je donirati medicinski aparat Lječilištu Reumal Fojnica. Radi se o Bioenergo masažeru Zlatne rukavice koji će prema riječima izvršnog direktora Lječilišta Reumal Fojnica, Alije Mukače unaprijediti fizikalnu i wellness uslugu ovog centra te biti od velike koristi gostima.

"Donacija koju nam je uručio gospodin Izudin Ahmetlić je zasigurno pronašla pravo mjesto te će olakšati živote pacijentima i pomoći osoblju da kvalitetnije i lakše obavljaju svoj posao. U ime uprave Lječilišta Reumal, radnika, gostiju, te svoje ime, izvršni direktor Lječilišta Reumal Alija Mukača zahvalio se gospodinu Ahmetliću na prepoznavanju kvalitetnog rada, a posebno što je Ahmetlić i sam naš dugogodišnji gost te veoma dobro zna koliko će ova donacija biti od koristi", rekao je Alija Mukača.

Gospodin Mukača istaknuo je da ova donacija ima još veću vrijednost, jer je do nje došlo neplanirano, tako što je predsjednik Uprave grupacije Hifa-Oil, Izudin Ahmetlić slučajno prisustvovao obuci radnika i u sekundi donio odluku da pokloni takav aparat. Gospodin Ahmetlić prilikom uručenja aparata zahvalio se vrijednim uposlenicima Reumala čiji je i sam čest gost, te poručio da je Reumal prava oaza mira, odlično mjesto za rehabilitaciju te od velikog značaja za našu državu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi