Kompanija Hifa-Oil donirala sredstva Košarkaškom kampu "Kenan Kamenjaš"

23.08.2022 12:39:32

Ovom donacijom nastavljeno je sa realizacijom društveno-odgovornih projekata koje Hifa-Oil ima u cilju sprovesti povodom 20 godina svog postojanja i uspješnog poslovanja.

Kompanija Hifa-Oil izdvojila je finansijska sredstva za podršku i pomoć u organizaciji Košarkaškog kampa za djevojčice i dječake "Kenan Kamenjaš" i time nastavila sa realizacijom društveno-odgovornih projekata u 2022. godini. 

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Studentskog Centra Kenan Kamenjaš organizovao je drugi po redu Košarkaški kamp za najmlađe. Hifa-Oil, društveno-odgovorna kompanija, izdvojila je značajna finansijska sredstva kao znak podrške razvoja kampa koji je izazvao veliki interes mladih ljudi s ciljem jačanja sportskih događaja i podsticanja mladih na aktivnijji i zdraviji život.

Nakon prošlogodišnje premijere dječaci i djevojčice imali su priliku i ove godine da nastave sa druženjem, treninzima i zabavom.
Košarkaški kamp "Kenan Kamenjaš" organizovan je u Ajdinovićima i trajao je šest dana, od 10. – 15. jula, a najbolji učesnici bili su nagrađeni super nagradama.

Ovom donacijom nastavljeno je sa realizacijom društveno-odgovornih projekata koje Hifa-Oil ima u cilju sprovesti povodom 20 godina svog postojanja i uspješnog poslovanja.

Do kraja godine očekuje se realizacija još četiri projekta ovog karaktera kojima se žele podstaći i ostale kompanije da djeluju društveno-odgovorno, te da zajedno budu dio ovakvih priča i u periodima koji slijede.

Hifa-Oil – Energija koja pokreće!  

PODIJELI:
TAGOVI: Hifa-Oil donacije

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi