Isomax donosi novi nivo kvaliteta na tržište

23.04.2020 12:07:21
Isomax donosi novi nivo kvaliteta na tržište

Kompanija „Suša commerce“ d.o.o Visoko je respektabilan privredni subjekt koji je na tržištu BiH prisutan dugi niz godina.

Kompanija Suša commerce d.o.o Visoko je respektabilan privredni subjekt koji je na tržištu BiH prisutan dugi niz godina. Vodeći računa o kvalitetu kako proizvoda tako i usluga izgradili su svoj privredni ugled prvenstveno baveći se proizvodnjom hrane, ali i ostalim djelatnostima među kojima su i tri benzinske pumpe. U njihovoj ponudi na sve tri lokacije: benzinska pumpa „SC“ u Donjoj Zimči, benzinska pumpa „SC“ u Visokom i u ulici Sarajevska u Visokom, sada možete pronaći viskokvalitetno Isomax gorivo i proizvode iz Isomax asortimana tekućina za Vaš automobil.

„Saradnja sa kompanijom Hifa Oil je dugoročna i kvalitetna te je uvođenje Isomax vrhunskog goriva bio logičan slijed u nastavku našeg međusobnog odnosa. Kvalitetno gorivo je prioritet ukoliko želite izgraditi dobar ugled u ovom poslu, a kupci žele samo najbolje. Drago nam je da od danas imamo Isomax u svojoj ponudi na sve tri lokacije, jer ovo gorivo donosi novi kvalitet na tržište“, rekao je Meho Suša, osnivač kompanije „Suša commerce“ d.o.o.

Hifa Oil kao najuspješniji privatni distributer naftnih derivata u Bosni i Hercegovini razvila je ISOMAX gorivo vrhunskih performansi kako bi odgovorila na zahtjeve tržišta i potrebe potrošača, a širenje partnerske mreže benzinskih pumpi koje su u svoju ponudu uvrstile Isomax se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika