Pilipović-benz je novi ISOMAX partner

01.10.2020 08:45:53
Pilipović-benz je novi ISOMAX partner

Udruženi u Isomax mreži svi partneri zajedno s kompanijom Hifa Oil vezani su istim ciljem, pružanjem izvrsnosti i kvaliteta korisnicima širom BiH.

Udruženi u Isomax mreži svi partneri zajedno s kompanijom Hifa Oil vezani su istim ciljem, pružanjem izvrsnosti i kvaliteta korisnicima širom BiH. Zahtjevi korisnika i njihovih automobila mijenjaju se s vremenom i njihove potrebe postaju veće. Tehnologija je napredovala u smjeru da pruži bolje performanse, a praćenje novih trendova prioritet je kako bi ostali konkurentni na tržištu. Oslanjajući se na godine iskustva u poslovanju, kompanija Hifa Oil je razvila premium gorivo Isomax.

Izborom premium goriva ne samo što ćete preći veći broj kilometara uz potpuno iskorištenje mogućnosti motora Vašeg vozila, nego ćete motoru značajno produžiti vijek, a sam automobil postaje učinkovitiji i lakši za održavanje. Mirniji rad motora i bolje performanse u konačnici znače sigurnija i bezbjednija putovanja. Osim toga premium goriva usmjerena su na očuvanje životne sredine te smanjuju emisiju štetnih gasova. Kupcima su ove prednosti danas postale izuzetno važne i zato broj Isomax partnera ubrzano raste.

Novi Isomax partner je kompanija "Pilipović-Benz" d.o.o. čiju benzinsku pumpu možete pronaći u Cazinu na adresi Stijena bb.

"U ovo partnerstvo istinski vjerujemo i sigurni smo da ćemo kroz uvođenje Isomax premium goriva u našu ponudu ostvariti još bolji odnos s našim korisnicima i pokazati da nam je njihovo zadovoljstvo na prvom mjestu. Hifa Oil je kompanija koja uživa veliko povjerenje i postiže vrhunske rezultate te se radujemo ovoj saradnji i kroz Isomax mrežu.", rekla je Džemila Pilipović, direktorica kompanije "Pilipović Benz" d.o.o.

"Izuzetno smo zadovoljni širenjem Isomax mreže i činjenicom da nam sve veći broj partnera ukazuje svoje povjerenje. To nam je najbolja potvrda da smo s Isomax brendom napravili dobru priču i ponudili kvalitetan proizvod kojim će biti zadovoljni kako kupci tako i naši partneri. Odlučili smo zato da svakog mjeseca izaberemo i Isomax partnera mjeseca kako bismo se na neki način zahvalili na ukazanom povjerenju i istaknuli važnost mreže koju gradimo zajedno, sve s ciljem da kupcima širom BiH ponudimo kvalitetne proizvode i uslugu," poručili su iz marketing službe kompanije Hifa Oil.

Hifa Oil i Isomax partnerska mreža trenutno broji ukupno 47 benzinskih pumpi širom BiH, a trend širenja ove mreže nastavit će se i u budućnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika