Broj partnera raste: Paspalj-Komerc prepoznao ISOMAX kvalitet

16.03.2020 08:54:34
Broj partnera raste: Paspalj-Komerc prepoznao ISOMAX kvalitet

Hifa Oil kao jedan od najznačajnijih distributera naftnih derivata u Bosni i Hercegovini razvila je ISOMAX gorivo vrhunskih performansi

Kvalitet i neosporne prednosti ISOMAX aditiviranog goriva prepoznala je i kompanija Paspalj-Komerc na čijim benzinskim pumpama u Prijedoru, Banjoj Luci i Bistrici od sada možete pronaći ISOMAX gorivo (dizel i benzin).

Hifa Oil kao jedan od najznačajnijih distributera naftnih derivata u Bosni i Hercegovini razvila je ISOMAX gorivo vrhunskih performansi kako bi odgovorila na zahtjeve tržišta i potrebe potrošača. Trudeći se da svojim potrošačima ponude samo najbolje kompanija Paspalj-Komerc u svoju ponudu odlučila je uvrstiti ISOMAX aditivirano gorivo koje je razvijeno u saradnji s Francuskom naftnom kompanijom Total. ISOMAX gorivo postiže idealan omjer snage i potrošnje te time produžava radni vijek motora čak i u ekstremnim uvjetima.

"Sigurni smo da će naši potrošači prepoznati kvalitet ISOMAX goriva koje već postaje prepoznatljiv brend na bh. tržištu i sve više imamo upita za sve proizvode pod ISOMAX brendom", poručili su iz kompanije Paspalj-Komerc.

Prepoznati kao cijenjen i siguran partner kroz decenije uspješnog poslovanja Hifa Oil nastavlja graditi kvalitetne odnose i povjerenje sa brojnim partnerima širom BiH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika