Ponuda poslovnih prostora na lokaciji Poslovne zone Dženex Sižje - Lukavac

03.06.2021 12:26:42
Ponuda poslovnih prostora na lokaciji Poslovne zone Dženex Sižje - Lukavac

Poslovna zona Sižje postaje tržni centar

U ponudi poslovni prostori u Poslovnoj zoni Dženex Sižje

Poslovni prostor na 1. spratu površine 320,00 m2

Poslovni prostor na drugom spratu u sastavu tržnog centra gdje se nalazi Bau Centar Dženex, supermarket MegaDiskont, trgovina informatičke opreme PC ONER, trgovina odjeće BlueTex i samouslužni ugositeljski prostor. Sve navedene firme koriste jedan zajednički ulaz i predulaz. Poslovna zona posjeduje 80 parking mjesta namjenjenih posjetiocima i klijentima navedenih firmi. Uskoro otvaramo i samouslužnu autopranicu. Poslovna zona Dženex nalazi se na Magistralnom putu Tuzla – Doboj u mjestu Sižje, udaljena je 38 kilometara od Doboja, 15 kilometara od Tuzle i 7 kilometara od Lukavca.

NAMJENA: Poslovni prostor je pogodan za trgovačku djelatnost. Moguće je otvoriti trgovinu na malo, prodajno - izložbeni salon, showroom, također je moguće napraviti kombinaciju sa prodajnim dijelom i kancelarisjkim prostorom.

NIVO UREĐENJA: Poslovni prostor je je u sastavu zajedničkog centralnog grijanja i hlađenja, pod je obložen visokokvalitetnom keramikom, spušteni strop – amstrong, raster rasvjeta, 3 strane su čvrsti betonski zidovi, a sa prednje strane cijelom dužinom nalazi se staklena fasadna stolarija, koja omogućuje pogled na Magistralni put M-4 i cijelu Poslovnu zonu.

Poslovni prostori površine 40,00 m2 

Poslovni prostori površine 40,00 nalazi se na prizemlju u sastavu našeg tržnog centra gdje se nalazi Bau Centar Dženex, supermarket MegaDiskont, trgovina informatičke opreme PC ONER, trgovina odjeće BlueTex, i samouslužni ugositeljski prostor. Sve navedene firme koriste jedan zajednički ulaz i predulaz. Poslovna zona posjeduje 80 parking mjesta namjenjenih posjetiocima i klijentima navedenih firmi. Uskoro otvaramo i samouslužnu autopranicu. Poslovna zona Dženex nalazi se na Magistralnom putu Tuzla – Doboj u mjestu Sižje, udaljena je 38 kilometara od Doboja, 15 kilometara od Tuzle i 7 kilometara od Lukavca.

NAMJENA: Poslovni prostor je pogodan za trgovačku djelatnost. Moguće je otvoriti prodajno - izložbeni salon, showroom, trgovinu na malo, banku, mjenjačnicu, apoteku i većinu ostalih djelatnosti.

NIVO UREĐENJA: Poslovni prostor je je u sastavu zajedničkog centralnog grijanja i hlađenja, pod je obložen visokokvalitetnom keramikom, led rasvjeta, poslovni prostor je omeđen aluminisjkom ili staklenom stolarijom od ostatka tržnog centra.

Kafe prostor sa ljetnom baštom

Poslovni prostor posjeduje vrhunski šank dužine 4,2 metra izrađen od kamena makedonske hreše i dio inventara.

Posjeduje vanjsku ljetnu-zimsku baštu, koja je omeđena nizajućim staklima, koja se mogu otvarati sa svih strana. Vanjska terasa posjeduje automatsku pergola tendu sa LED rasvjetom.

NAMJENA: Poslovni prostor je pogodan za ugostiteljsku djelatnost. 

NIVO UREĐENJA: Poslovni prostor je u sastavu zajedničkog centralnog grijanja i hlađenja, pod je obložen visokokvalitetnom keramikom, led rasvjeta, poslovni prostor je omeđen aluminisjkom ili staklenom stolarijom od ostatka tržnog centra.

 

Poslovni prostori od 19 m2 do 52 m2

Poslovni prostori se nalaze u sastavu tržnog centra te imaju zaseban ulaz, koji je direktan sa parkinga. Radi se o dva poslovna prostora koja su u osnovi 38 m2 i 52 m2, a po potrebi za manjim površinama mogu se prepoloviti, te kreirati manje poslovne prostore od 19 m2 i 26 m2. 

NAMJENA: Poslovni prostor je pogodan za razne djelatnosti, te je moguće otvoriti pekaru, mesnicu, kladionicu, izložbeni salon, trgovinu na malo, banku, mjenjačnicu, apoteku i većinu ostalih djelatnosti.

NIVO UREĐENJA: Pod je obložen visokokvalitetnom keramikom, led rasvjeta, poslovni prostor je omeđen aluminisjkom stolarijom.

Lokacija Poslovne zone Dženex Sižje - Lukavac

Kontakt: +387 61 134 452 ili +387 35 286 222 

E-mail: nekretnine@dzenex.ba

PODIJELI:
TAGOVI: Dženex poslovni prostori

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer