Elegantni, lijepi i visokokvalitetni podovi marke Krono Original

06.10.2020 12:46:32
Elegantni, lijepi i visokokvalitetni podovi marke Krono Original

Podovi njemačke kvalitete Krono Original su podovi budućnosti - jednostavni za održavanje i postavljanje sa antibakterijskom zaštitom

Ukoliko je Vaš izbor laminat, odabrali ste idealnu kombinaciju funkcionalnosti i stila. Mnoštvo različitih dezena sa specifičnim površinskim efektima doprinijet će da na najbolji način laminat uklopite u svoj enterijer. Dizajn laminata je modernog izgleda, a dekorativni sloj doprinosi raznovrsnosti dezena. Laminat može vjerno da dočara efekat parketa, keramičkih pločica i kamena ili ipak moderan dizajn jednostavnom kombinacijom boja. Zahvaljujući velikom procentu drveta u svom sastavu (više od 80%), podovi od laminata Vašem domu pružaju veliku udobnost i toplinu.

Elegantni, lijepi i visokokvalitetni podovi, izrađeni su od najboljih materijala kako bi izgledali prirodno. Podovi njemačke kvalitete Krono Original su podovi budućnosti - jednostavni za održavanje i postavljanje sa antibakterijskom zaštitom i zaštitom od mikroogrebotina.

U svim Bau Centrima Dženex pronađite najbolju ponudu laminata marke Krono Original po najpristupačnijim cijenama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer