Želite funkcionalan i lijepo uređen poslovni prostor? ProTim je tu za vas!

04.11.2021 08:17:22
ProTim projektovanje enterijera

ProTim d.o.o. Sarajevo nudi vam projektovanje kod opremanja poslovnih prostora sa punom optimizacijom u skladu sa potrebama korisnika.

Projektovanje i dizajn enterijera

ProTim d.o.o. Sarajevo nudi vam projektovanje kod opremanja poslovnih prostora sa punom optimizacijom u skladu sa potrebama svakog individualnog korisnika. Također dizajniraju vaše prostore i namještaj sa 3D prikazom kao i izradu radioničkih crteža namještaja za proizvodnju.

Usluge servisa i održavanja

Stručni i edukovani kadar obezbjeđuje pouzdanu i kompletnu uslugu u rješavanju vaših problema vezanih za servisiranje i održavanje kancelarijskog namještaja, sefova i opreme. Vrše ugradnju originalnih rezervnih dijelova i garantuju za sve izvedene radove. Besplatno vrše dostavu, montažu i ugradnju na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine za kompletan asortiman, a također nude i uslugu besplatnog odvoza vašeg starog namještaja i opreme.

Stručni tim servisera i montera namještaja vam stoji na usluzi i rado će se odazvati svakom vašem pozivu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer