rješenje po mjeri

FOREG Office uredski regali

28.02.2023 07:57:04
ProTim uredski regali

FOREG Office ima optimalan dizajn za svaki ured i svaki budžet.

Različiti zahtjevi i različiti ambijenti zahtijevaju razna rješenja za odlaganje i pohranu.

FOREG Office ima optimalan dizajn za svaki ured i svaki budžet.

Različiti dizajni i dimenzije među kojima možete birati osiguravaju da će se naći rješenje po mjeri. Sistem nudi izbor da zadržite kompletan uredski prostor, dok povećavate svoj prostor za pohranu ili zadržite svoj prostor za pohranu, dok širite svoj poslovni prostor.

Preseljenje ureda također nije problem. Zahvaljujući modularnoj konstrukciji sustava jednostavno ponesite svoje regale sa sobom, proširite ih, ili ako je to potrebno, smanjite kako biste ih prilagodili novoj okolini.

Firma ProTim d.o.o. Sarajevo je osnovana da pruži vrhunska, konkretna i pouzdana rješenja našem tržištu na polju informacionih tehnologija i kancelarijskog namještaja. Kompanija je specijalizirana za opremanje poslovnih enterijera, obrazovnih, javnih i finansijskih institucija. Zaposlenici su profesionalni kadrovi sa iskustvom od preko 15 godina u enterijerskom opremanju i IT rješenjima za poslovne korisnike.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer