Rezervišite na vrijeme - Stanovi u Bosanskoj Krupi

29.11.2021 15:11:31

Stanovi u Bosanskoj Krupi

Novi početak u tvoja četiri zida

Smještena u samom centru Bosanske Krupe, ova zgrada nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mjesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije.

Ova vrhunska kolekcija stanova direktno je pozicionirana prema uređenom zajedničkom dvorištu, a samo je na nekoliko minuta od ključnih atrakcija grada. Mjesto na kome možete da živite i stvarate slobodno je mjesto koje zovete dom.

Projektovana za savršen život

Stambene jedinice u okviru zgrade projektovane su prema raznovrsnim potrebama budućih stanara: od stilski osmišljenih garsonjera, jednosobnih i jednoiposobnih stanova, koji će biti optimalan izbor za investitore, pojedince i mlade parove, do toplih dvosobnih i trosobnih jedinica, idealnih za porodice sa djecom kojima je potreban veći prostor.

Elegantni prostori, kvalitetne komponente i materijali renomiranih proizvođača garantuju utisak ekskluzivnosti i istinske prefinjenosti.

Odlična lokacija

Smješten na jedinstvenoj lokaciji u centru Bosanske Krupe, na par minuta do centra grada i na korak od tržnog centra Belamionix ovaj stambeni objekat ima za cilj da vam ponudi ugodan i porodični način života.

Moderno koncipirani stambeni prostor osmišljen je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima. Stanove odlikuje izuzetna funkcionalnost sa optimalnim odnosom kvadrature u odnosu na broj spavaćih soba, kao i osjećaj privatnosti i udobnosti.

Partnerstvo sa bankama

Kako biste što lakše došli do svog željenog doma, za vas smo napravili , u saradnji sa našim partnerskim bankama, paket finansiranja s veoma povoljnim uslovima koji vam garantuju finansijsku sigurnost i ekonomičnost prilikom kupovine stana.

Kontakt:

061366900

bkstanovi@gmail.com

Kabinet načelnika Općine Bosanska Krupa

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer